Acid hialuronic buze

acid_hyaluronic

Probabil că fiecare își dorește să arate mereu tânăr, odihnit, cu un aspect proaspăt. Ei bine, această posibilitate există și se poate realiza doar cu tratamente injectabile, și nici nu costă atât de mult:

Botox

(fruntea = o zonă, zona ochiilor = altă zonă)

124 € / zonă
Acid hialuronic

intervenție cu fiole de 1ml

310
Acid hialuronic

intervenție cu fiole de 0,55 ml

165

Părerea doctorului Marek despre Rinoplastie

ASOCIEREA BOTOX, ACID HIALURONIC ȘI PRP CONSTITUE TRIUNGHIUL MAGIC AL FUMUSEȚII

Este poate cea mai mare cucerire a științei din ultimi 20 ani în domeniul estetic, deoarece:

  • au rezultate imediate, previzibile, cu 0.0% complicații.
  • sunt ieftine în raport cu intervențiile estetice și au o mare remanență în timp. După o perioadă efectele se pot îmbunătății și mai mult. Se pot intervenii asupra buzelor, pomeților, cearcănelor etc.
  • nu dau dependență. Dacă nu se va continua tratamentul, fața va arăta mai bine pentru restul vieții decât dacă nu aveam cel puțin primul tratament. „FAȚA NU CADE”, va arăta mai bine.
  • foarte important: recuperare imediată, se pot realiza chiar și în „pauza de masă de la serviciu”.
  • sunt nedureroase pentru că se folosesc creme anestezice.
  • dacă nu ne place, a doua zi se pot îndepărta fără nici o repercursiune.

Fiecare pacient își alege tipul de tratament și cantitatea în functie de nevoile și prioritățiile sale sub atenta îndrumare a domnului doctor Marek Vâlcu

Tratamentul este personalizat in functie de problemele specifice fiecarui pacient, și:

  • ameliorarea ridurilor
  • stimularea producției de colagen nou
  • întinerirea naturală, fără a schimba fizionomia sau expresia feței într-un mod nefiresc

În cazul fillerelor scopul este de a umple sau de a da volum zonelor care au această necesitate (de exemplu buze, șanțuri nazogeniene, cearcăne, pomeți etc ) cu acid hialuronic, care se regăsește și în mod natural în corpul nostru. În cazul PRP injectarea are scopul de a introduce in derm peste 60 de factori regeneratori aflați în plachete, ce vor produce efecte benefice ca repararea fibrelor de colagen, stimularea biologică de colagen, ducând la un aspect intinerit al zonelor tratate.

Fața va arăta întinerită, cu un ten de invidiat.

Primul pas pentru a descoperi propria frumuseţe

Pe măsură ce timpul trece, pentru cele mai multe dintre femei, cu cât arată mai tinere, cu atât se simt mai bine. Totuşi, înaintarea în vârstă este un proces care nu mai poate fi oprit şi pe măsură ce corpul îmbătrâneşte, pielea îmbătrâneşte la rândul său; aspectul şi caracteristicile acesteia modificându-se.

Vârsta, hormonii, expunerea la soare şi fumatul, toate acestea pot duce la apariţia ridurilor fine şi a celor mai pronunţate. Pielea este mai fragilă şi mai puţin elastică. măsură ce înaintăm în vârstă, conţinutul de acid hialuronic (AH) din piele scade – AH având rol de reţinere a apei la nivelul ţesuturilor (hidratare).

Glandele care produc sebum (glandele sebacee) devin mai puţin active şi pielea devine mai uscată. În acelaşi timp pielea îşi pierde din stratul de grăsime, astfel încât arată fără volum şi netezime; numărul de vase de sânge din piele scade, aceasta pierzându-şi culoarea tinerească şi strălucirea.

Nu în ultimul rând, gravitaţia acţionează asupra muşchilor feţei adăugându-se propriul efect negativ asupra aspectului acesteia.

Ce se întâmplă?
Cât de confortabil va fi tratamentul?
Cât timp durează efectele?
Care sunt efectele secundare?