Implant mamar

implant_mamar

Ce înseamnă augmentare mamară?

 • Este vorba despre o intervenție de implant cu proteze mamare sub mușchiul pectoral, ceea ce duce la creșterea volumului sânilor și la o îmbunătățire extrem de bună a aspectului oricărei femei.
 • În general, este preferată de femeile care au sânii mici sau disproporționali cu toracele, dar se adresează și femeilor care își doresc să-și mărească volumul mamar, care au hipoplazie de sân sau care au nevoie de reconstrucție mamară după ce au fost supuse operației de îndepărtare a sânilor din cauza cancerului.

Implantul mamar - operația estetică necesară pentru femeile care vor să arate fabulos

 1. Operația de implant mamar este una dintre cele mai solicitate de către doamnele și domnișoarele care vor să arate senzațional la orice vârstă și să scape de micile imperfecțiuni ale corpului.
 2. Cu ajutorul chirurgului profesionist, cu o experiență deloc de neglijat în domeniu, gradul de satisfacție după efectuarea mamoplastiei este de 97%.
 3. Multe femei moderne sunt curajoase și apelează la chirurgia estetică pentru a corecta unele defecte ale trupului lor, implanturile mamare anatomice fiind o adevărată soluție pentru a avea aspectul mult dorit.
 4. Doctorul Marek Vâlcu recomandă această operație estetică pentru că este modernă și pentru că are rezultate durabile în timp, circa 20-30 de ani, fără retușuri sau corecții.

Care sunt tipurile de implanturi mamare pe care le pot alege reprezentantele sexului frumos?

Înainte de a opta pentru această intervenție chirurgicală de mărire a sânilor, doamnele și domnișoarele trebuie să știe că ea nu este adresată celor care vor să-și ridice bustul. Sfatul specialistului este ca, în acest caz, să opteze pentru un lifting mamar.

Augmentarea mamară se referă la volumul și forma sânilor, așa că damele trebuie să se informeze bine înainte de a opta pentru această intervenție.

Ceea ce doresc femeile este să aibă sâni cu aspect natural, care să se potrivească structurii corpului, și să nu rămână cu semne sau cicatrici pe corp. Astfel, pot opta pentru implanturile mamare rotunde sau anatomice.

Câteva informații importante ar trebui cunoscute în detaliu înainte de efectuarea operației:

 • alegera volumului dorit ține de dorința pacientei, dar experiența medicului își va spune cuvântul în acest sens;
 • corpul oricărei persoane acceptă un volum al implantului între 250cc și 450cc, dar mușchiul pectoral se va întinde diferit la fiecare, țesuturile de deasupra acționând impredictibil, în funcție de vârstă, elasticitate, consistența glandei etc.;
 • implanturile mamare Mentor sunt ideale și se pot adapta în funcție de necesitate, conținutul lor fiind de gel coeziv, ce se comportă cu aproximație ca un sân normal;
 • implantul cu silicon este utilizat de peste 50 de ani, riscurile nefiind notabile, insa acesta rămâne un material ce nu reacționează chimic, electric, imunitar sau alergic;
 • mărirea sânilor cu implanturi mamare din silicon reprezintă una dintre opțiunile ideale pe care le poate lua o femeie ce vrea să își modifice structura corpului prin acest pas.

Implant mamar (Mentor)

3099 – 4999Euro (Tva Inclus)

Ce presupune intervenția chirurgicală de mărire a sânilor?

O astfel de operație estetică presupune parcurgerea mai multor etape înainte de rezultatul final:

 • pregătirea pentru intervenție, discuțiile cu medicul, unde pacienta trebuie să descrie în detaliu problemele medicale ale sânului (dureri, mastite, inflamații, număr de nașteri, avorturi, instalarea primei menstre, anticoncepționale folosite etc.);
 • realizarea unor analize și a unor investigații medicale (de sânge, urină, mamografie, examen radiologic al sânului, examinarea de către un medic oncolog);
 • intervenția chirurgicală propriu-zisă, realizată sub anestezie generală;
 • perioada de recuperare postoperatorie;
 • urmarea unor recomandări specifice pentru a preveni apariția diferitelor posibile probleme.

După discuția cu medicul sunt realizate analizele obligatorii și diferite alte investigații. Pacienta trebuie să-și calculeze menstruația, să nu fie în perioada celor 7 zile înainte de ciclu sau în primele trei zile de sângerare, să nu mănânce și nici să bea apă cu 6 ore înainte de operație, să nu fumeze, să anunțe dacă suferă de diferite afecțiuni (alergii, diabet, cancer, valvulopatii, cardiopatie ischemică) sau dacă ia diverse medicamente.

Operația de augmentarea mamară durează o oră, pacienta fiind sub anestezie totală, iar rezultatele vor fi uimitoare:

 • singura cicatrice rămasă este reprezentată de calea de abord;
 • implantul este poziționat sub mușchiul pectoral;
 • conturul protezelor de sân nu se vede;
 • incizia se suturează cu fire resorbabile, care nu trebuie extrase și nici nu sunt vizibile la suprafața pielii.

După operație, este obligatoriu să se urmeze diferite recomandări ale medicului, în așa fel încât rezultatele să fie optime:

 • se aplică local pungi cu gheață;
 • în prima săptămână, se evită mișcările ample ale brațelor;
 • pacienta va lua medicamentele indicate și antibiotic pentru a preveni apariția complicațiilor septice;
 • pacienta va lua medicamentele indicate și antibiotic pentru a preveni apariția complicațiilor septice;

Care sunt riscurile operației de mărire a sânilor și ce complicații pot apărea?

Atenţie! Orice operație presupune anumite complicații, dar în acest caz, ele sunt minime și se referă la cicatrici., care vor fi revizuite după minim 6 luni Dintre riscurile mai mari pot fi enumerate:

 • hematom;
 • serom;
 • suprainfectarea;
 • mici necroze cutanate.

Experiența medicului și a echipei de anestezie poate să ajute nespus la prevenirea riscurilor și complicațiilor. Durerea este una dintre problemele pe care le ridică orice femeie care își dorește să aibă parte de augmentarea mamară. Va avea dureri mari după operație? Din fericire, acest lucru va fi tratat cu un laser terapeutic cuantic până când nu se va mai simți decât o jenă trecătoare.

Un risc care ar putea există în urma unei astfel de operații estetice este contractura capsulară, dar el este foarte mic: circa 0,2% pentru următorii 10 ani. El poate scădea până la 0% dacă pacienta urmează recomandarea de a realiza masajul mamar pe durata primului an de la intervenția chirurgicală. În cazul în care se va confrunta cu seromul tardiv, acest lucru se va rezolva cu tratament, dar riscul este foarte mic, circa 0,1%.